Adres

Soest, Nederland

Aangesloten: Spiritueel Werkers Nederland

Copyright © * Jacques Aben *

Facebook: Lichtwerkers van de Nieuwe tijd

Contact opnemen

06 147 93 711 - Aanwezig, zie contact

©2011 - 2019 by Jacques Aben.nl

Medium Jacques Aben

Spirituele bewustwording

Mijn naam is Jacques en ik ben 49 jaar. Als medium en energie werker sta ik open om boodschappen te ontvangen van overleden dierbaren die niet meer bij ons zijn. Daarnaast begeleid ik kinderen die open staan voor overleden dierbaren vanuit familieleden ed. Ik geef coaching en tools mee aan ouders hoe ze er beter mee om kunnen gaan. De kinderen van tegenwoordig zijn mondig en vertellen wat ze waarnemen. Tegenwoordig merken we dat we hier zelf steeds meer voor open durven te staan als 20 jaar geleden. Ik geef consulten in mijn praktijk en kom bij klanten thuis om huizen te reinigen waar nog oude energie plaats vindt van vorige bewoners die overleden zijn in de woning.

 

Mijn reis

Een spirituele gids

Ik ben altijd een heel spiritueel persoon geweest. Ik geloof dat het universum op een heel eigen manier over onze levens waakt en overleden dierbaren engelen stuurt om ons te helpen. Vanuit mijn persoonlijke ervaring zijn onze overleden dierbaren nog steeds dagelijks bij ons. Mijn opa, die ik in dit leven maar 9 jaar gekend heb, heeft hij mij laten zien vanuit de buitenzintuiglijke wereld dat ik over een gave beschikte waarin hij mij heeft geleerd hoe ik deze gave kon gebruiken. Hij is één van mijn spirituele gidsen waar ik mee samen werk om boodschappen te ontvangen voor mijn medemens. Mijn focus ligt op het vergroten van het bewustzijn en helen door liefde. Ik leer anderen graag hoe zij zich open kunnen stellen en zo hun spiritueel potentieel ten volle kunnen benutten. Daarnaast heb ik een Facebook pagina 'Lichtwerkers van de Nieuwe Tijd' waar je me kunt volgen. 

Vanaf juli 2019 heb ik een gastenboek aangemaakt. Graag wil ik je vragen of je het leuk vind om een persoonlijk bericht achter te laten in mijn gastenboek. Ga naar: meer informatie

Jacques

Jacques Aben.nl.jpg
 

Beoordelingen van klanten

 

Jacques je hebt charisma en bent van vele markten thuis, nu ben ik niet heel objectief. De pagina Lichtwerkers van de nieuwe tijd is leuk om te volgen, vooral lekker afwisselend. Bewust makertjes, een stukje positiviteit, mensen laten zien dat er meer is en je ervaringen als medium. Wat ik leuk vind is, dat het heel toegankelijk en behapbaar is. Ook voor mensen die er minder in thuis zijn en je laat je persoonlijkheid zien. Goed bezig lief! Werd tijd na al die jaren ervaring meer naar buiten te treden.

Manon

Vandaag ben ik na gisterenavond een stuk wijzer en rustiger...
Met mijn foto's naar Jacques geweest en na een hele gezellige avond waren mijn ouders en broers door gekomen. Mijn zoon kwam ook nog door met een mooie boodschap. Frappant, en wat een drukte, ze wilden allemaal wel even hun zelf laten zien. Voor mij was mijn zoon en mijn moeder het belangrijkste.


Later bleek dat mijn vader mijn beschermer was en samen met mijn zoon over mij waken.
Wat kon hij ze goed omschrijven, de kleding van mijn moeder b.v ik lachte want het klopte wat ze droeg qua omschrijvingen, en toen mijn zoon Jeroen.
😢 ja, het blijft t moeilijkste je kindje verliezen maar er kwamen mooie dingen naar voren en was er erg blij mee.


Toen Papa ha ha de omschrijving van zijn bril 😊 klopt, zei ik en toen zijn kleding ja ja, zei ik.
Het was zo echt, ze waren bij ons om te communiceren.
Ik heb genoten en een traantje gelaten
maar ik was zo DANKBAAR voor deze reading.
BEDANKT Jacques, ik kom zeker nog eens terug 💜💜 

Annelies

Vrijdag avond 19 oktober 2018
Super avond gehad. Jacques wat zijn er mooie dingen doorgekomen, mooie ervaring en we zijn er erg blij mee. 

Yvonne

Aangeboden diensten

Het hogere ligt voor je open

 

Ik geef een consult d.m.v aanvoelen van energie

€40,-

Een persoon die deze wereld verlaat voor het 'eeuwige', is er fysiek niet meer. Het lichaam sterft door ouderdom, of ziekte, maar de ziel gaat niet dood. Een ziel is een deel van iemand, waar de persoonlijkheid in huist. Op het moment dat het lichaam sterft, stijgt de ziel op uit het lichaam, en blijft aanwezig. In een normale situatie zal de ziel naar het licht gaan. In het licht wachten zielen die al eerder op aarde hebben geleefd die overleden zijn en van ons houden. Ze begeleiden de overleden ziel zodra de persoon zelf zover is door het leven los te laten. Ze helpen en begeleiden ons naar het licht om verder te komen. 

Als Medium sta ik open voor overleden zielen en het aanvoelen van energie. 

Dat kan met persoonlijke voorwerpen van de overleden persoon zijn maar ook d.m.v foto's. 

Ik kan je niet uitleggen hoe ik het doe, de energie komt gewoon bij me binnen via helder voelen, helder weten en helder zien. Het is voor mij persoonlijk keer op keer een raadsel hoe de info bij me binnen komt en de bevestiging krijg van de klant die tegenover mij zit. 

Huisbezoek

€55,-

Ervaar je soms het gevoel dat er over je schouder mee gekeken wordt als je alleen thuis bent. Het komt wel eens voor dat overleden zielen in de woning blijven vertoeven waar ze zelf in gewoond hebben. Een woning is je veiligheid, je eigendom, het brengt emotionele herinneringen met zich mee aan een leven die je hebt gehad als ziel. Je kinderen zijn in de woning groot gebracht,  je bent in dat huis getrouwd, je hebt je partner verloren in de woning, je kleinkinderen kwamen regelmatig langs etc. Het zijn een paar voorbeelden die ik benoem waarom een ziel ervoor kiest om in de veilige situatie te blijven. Soms niet wetende dat het lichaam gestorven is en angstig was voor het onbekende achter het licht toen de ziel heen ging. 

Ik kom bij je thuis om zelf te ervaren of er wellicht een ziel in het huis aanwezig is. Het kan inderdaad een vorige bewoner zijn maar dat hoeft niet het geval te zijn. Het kan zelfs een bekende dierbare van je zijn die een boodschap voor je heeft om iets af te ronden, of dat er een conflict speelt in de familie. Of er speelde iets belangrijks van de overleden persoon af tijdens het leven die hij/ zij heeft gehad, en graag iets recht wilt zetten, waardoor de persoon rust heeft en het 'aardse leven' echt los kan laten en door kan. Er kan zoveel redenen zijn...

Het is niet altijd even duidelijk wat er in de woning plaats vindt. Het kan zelfs zo zijn dat er helemaal geen entiteit in de woning is, maar dat er nog een oude energie hangt van de vorige bewoner(s), d.m.v een moeilijk leven die de ziel geleefd heeft, een lang ziektebed heeft gehad of een gezin uit de woning zijn vertrokken d.m.v schulden, verslaving of huiselijk geweld. Een vervelende energie kan jarenlang in de woning blijven waardoor er irritaties onderling ontstaan als nieuwe bewoner(s). 

WAT IK DOE

Ik begeleid de overleden ziel op een rustig en respectvolle wijze naar het licht. 

Mocht er een bekende dierbare ziel aanwezig zijn in de woning, dan kan het zo maar kunnen dat de ziel een belangrijke boodschap heeft wat belangrijk is.  

Is er een energie in huis wat los staat van een overleden ziel, dan kun je zelf je woning reinigen d.m.v wierook branden en door je hele huis gaan. Mijn persoonlijke voorkeur aan wierook is 'Palo santo' (ook bekend als heilighout), het heeft niet alleen een positieve, rustgevende invloed op de geest, maar het heeft ook fysieke vele toepassingen. Palo santo wordt vooral gebruikt door indianen voor zelf reiniging en het reinigen van ruimtes. Hoe je ruimtes reinigt met wierook is op internet aan info te vinden. 

Denk je dat er toch iets in je huis afspeelt?

Ik zet ze op een rijtje welke klachten en ervaringen je kunt hebben in je woning. 

  • Spanning ervaren en onrustig zijn.

  • Je emotioneel voelen.

  • Stress ervaren.

  • Pijn in de nek en schouders hebben.

  • Slaapproblemen hebben.

  • Niet fit wakker worden.

  • Angstig gevoel hebben als je alleen thuis bent. 

  • Andere onverklaarbare andere emoties als boosheid hebben. 

  • Negatieve gedachte hebben.

  • Activiteiten plaats vindt in de woning zoals: knipperende verlichting, elektrisch apparatuur steeds stuk gaat, telefoon gaat steeds af terwijl je niets aan de andere kant van de lijn hoort, radio of tv springt aan of uit, of naar een andere zender, tocht of drukkend gevoel ervaren op bepaalde plekken in huis etc. 

Telefonisch beschikbaar

Maandag    19.00 -  21.00

Dinsdag      19.00 -  21.00

Woensdag  14.00 -  17.00

Donderdag  19.00 -  21.00

Vrijdag        19.00 -  21.00

Zaterdag     14.00 -  17.00

Zondag       14.00 -  17.00

Of stuur een mailtje

Fortelling-Future-Pendulum
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now